Gość kr1w2 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam po nagraniu filmu nie mogę go odtworzyć pokazuje się ikona pingwina i jedynie restart mi zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Poczytaj forum. Było już o tym. Póki co problem jest znany i za jakiś czas będzie rozwiązany. Jednak możesz zastosować się do tego co było na forum i też będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dodam, że trzeba usunąć nadmiar z katalogu /dev - to powinno ułatwić szukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kr1w2 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam czy w SAGEM dsi 87 graterlie na pendrive wgrywa się tak samo jak na nbox ( komendy format itp) bo próbowałem wszystko niby jest dobrze a sagem z pendrive nie chce startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi