Gość rudexbis Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam, Czy jest możliwa instalacja Grateli jeżeli w dekoderze jest U-boot b4t /bska/ czy muszę go podmienić uboot lamerka (freebox). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Odsyłam do naszego wiki i opisu u-boota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudexbis Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ok wgrałem uboot B4T to freebox (FST 384) z "waszej" paczki wgrałem gratelię po zakończeniu wgrywaniu pojawił się na wyświetlaczu napis "ok". Po uruchomieniu od nowa dekodera na wyświetlaczu pojawia się napis "boot" i Gratelia się nie ładuje? W czym problem ? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wybierz nlam a nie nand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudexbis Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wybrałęm NANO - instalacja oprogramowania przebiegła poprawnie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi