Gość fold Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 W związku z tym że mam popsute USB i uwalony soft, próbuje wgrać soft w jakiś inny sposób. Wgrywałem przez RS dawniej ale trwało strasznie długo. Dzisiaj spróbowałem i po jakis 6 godzinach pod sam koniec zawiesił sie program :'( Czy da się załadować soft z sieci? Chodzi mi o wgranie do nanda a nie start z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Start sieci i z tak wystartowanego systemu wgrać do NAND. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fold Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 nigdy nie wgrywałem z poziomu systemu przynajmniej pod nboxem. Robi sie to tak samo jak np. w openwrt, przez mtd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dokładnie tak. Masz polecenia: nanddump nandwrite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fold Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi