Gość Matt_at Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witajcie. Jakiś rok temu "siedziałem" na Grterlia OS i kojarze żebyły jakieś tam problemy z DVB-T. Jako że głównie z niego korzystam na swoim nboxie chciałem zapytać jak się teraz sprawa ma. Tzn czy DVB-T ( oryginalne z N ) działa. Jeśli tak to czy ma jakieś problemy. Obecnie na 8.6 Działa ale ma czasami takie odchyły że zgaśnie i... reset tunera dopiero pomaga. HYPERION z USB i włączonym DONGLE DVB-T w ogóle się nie uruchamia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Donoszą, że Dongle działa na 5800zz oraz na ESI-88. W 28xx (CSTA) też działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt_at Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No tak zapomniałem napisać że mam bska. Takim razie wgrywam i testuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Tam był jakis myk ze skanowaniem. Jakoś specyficznie się wyszukiwało kanały. Ale ogólenie działało jak powinno. W UHD-88 też działa DVB-T OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Działa jak należy. Żadnych myków stosować nie trzeba na chwilę obecną. Przynajmniej nie w repo test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt_at Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 dokłądnie wszystko działa OK. Natomiast czasami po resecie Tuner się nie włacza - ( problem też wystepuje na innych softach ) Reset tunera jeszcze raz i już jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi