krempla Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam Najnowszy system core na esi88, nie działa ac3+! wczesniejszy tuner to adb bska i fonia z paczki francuskiego operatora na 5st. west jak najbardziej przypominała o swoim istnieniu. Proszę o pomoc, jeśli, to możliwe w ogóle. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Było :) Poszukaj w OPKG paczki firmware z DTS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krempla Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie ma szans! Przeprowadziłem reinstalację tej paczki, niestety brak dźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Napis z jakie masz zainstalowane paczki firmware. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krempla Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 libdca libmad libid3tag plugin-ava flac-libs-gos od dxwięku te 5 znalazłem Chętnie, bym wymienił wszystkie, ale nie sposób ich wszystkich wymienić. Dodatkowo oprócz tych w standardzie, które się instalują z SC doinstalowałem m.in. hdmi cec w old version, ustawianie obrotnicy, kernel network tunnel module Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Skoro napisałeś że masz wygrany firmware z DTS to powinieneś podać poprawną nazwę paczki. Wniosek - nie zainstalowałeś firmware z DTS oraz twierdzisz ze go zainstalowałeś ale nazwy podać nie potrafisz. Zacznij od opkg z pilota i przeczytaj opis każdej z paczki. Nikt na tacy w kółko dawać nie będzie. Wyraźnie napisałem co masz mieć zainstalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krempla Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 podaj, proszę w takim razie nazwę tej paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Albo własna inicjatywa albo chyba musisz zmienić forum. Tu na tacy nic nie ma. I coś jeszcze - potraktuj to jako podpowiedż - przeczytaj to co napisałem w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krempla Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 znalazłem i działa, sti-firmware-audio-dts podaję nazwę, by wyłożyć innym na patelnię. Jesteś nerwowy, jestem to w stanie zrozumieć ale nie sugeruj zmiany forum, mały uzurpatorku :) Czytałem jak bez zbędnych zapoceń pod pachami odp. na pytanie ...co to jest PIG a tu nerwy wzięły górę nad zdrowym rozsądkiem. To pokazuje jak trudno być dobrym gospodarzem, dobrym i sprawiedliwym. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ujmę to tak. Temat powinien polecieć do kosza. Chwile wcześniej było o tym. To że został wskazuje na moją wyrozumiałość. Tutaj naprawdę nie powielany tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi