Gość qmesso Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Czy jest szansa na klienta upnp/dlna np djmount dla GOS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Fuse już mam. Sam djmount mi się pluje podczas kompilacji. Jak znajdę chwilę to może jutro dorobię co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qmesso Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 j00zek Mówiąc, że jest, masz na myśli UPnP-AV, czy coś jeszcze? Przyznam się szczerze, że przkopałem forum i znalazłem tylko informacje na temat UPnP-AV, ale nie potrafię tego zainstalować> tux Skromnie pytam, czy coś się ruszyło w temacie djmount? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Teraz mamy okres, w którym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fosfik Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie chciałem zakładać nowego tematu więc piszę w tym: Czy istnieje jakiś klient DLNA do graterlia? Jeśli tak to gdzie go znaleźć :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konradwo Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Mnie tez to ciekawi - czytałem coś o AirPlay - ale nie wiem czy to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi