Gość szyberpt Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam, Posiadam własne logo startowe (dorzucone do boot jako logo_) niestety po ostatniej aktualizacji (świąteczne logo) wydaje się jak by moje było ignorowane. To jakiś zamierzony efekt czy u mnie jest coś nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Był mały błąd. Wgraj raz jeszcze i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A czy świąteczna skórka też będzie dostępna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak ktoś ją zrobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szyberpt Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 dzięki za info!. Już jest ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak ktoś ją zrobi :) Fajnie by było. Np. dodać: śnieg, gwiazdki itd. ;) Bootlogo jest super, ale to trochę za mało moim zdaniem. Reszta jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ale czy ja piszę, że się nie da? Do roboty i jak będzie to damy do repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dave1988 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Mogę zapytać o rozdzielczość BootLogo oraz rozszerzenie? Konwersja powiedzmy z PSD? Sam bym chciał własne źrobić i dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Program "Dream_Logo_Generator" plik .jpg rozdzielczość 1280x720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Plik(i) w jpg, do hdd/picture, gosmanager, i to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi