Gość marcin32 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mam takie pytanko a mianowicie w jakim pliku jest zapisywane hasło sieci WiFi. Bo jak zmieniam oprogramowanie to za każdym razem muszę wpisywać hasło a ja mam długie które składa się z 45 znaków i jest co klepać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigos26 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 etc/wpa_supplicant.ra0.conf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 etc/wpa_supplicant.ra0.conf Ten plik jest cały czas pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigos26 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 a ten etc/wpa_supplicant.conf ? PS. Mam nadzieje że Grateria2 najnowsza i hasło WPA/WPA2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 a ten etc/wpa_supplicant.conf ? PS. Mam nadzieje że Grateria2 najnowsza i hasło WPA/WPA2. Tak tylko przy okazji - jest Graterlia OS a nie Graterlia2. Graterlia 2 to była taka wersja przejściowa pomiędzy typowym IMAGE a tym co jest teraz czyli wersją aktualizowaną na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 a ten etc/wpa_supplicant.conf ? PS. Mam nadzieje że Grateria2 najnowsza i hasło WPA/WPA2. Sorki kolego ale zemnie gapa zgadza się pliki są i zawierają dane. A ja patrzyłem do etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.ra0.conf zamiast do etc/wpa_supplicant.ra0.conf. Jeszcze jedna sprawa czy jest taka możliwość żeby dodać do tego pliku 2 sieć WiFi ?? #WPA Supplicant Configuration by enigma2 ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant eapol_version=1 fast_reauth=1 ap_scan=1 network={ ssid="sieć" scan_ssid=0 key_mgmt=WPA-PSK proto=WPA RSN pairwise=CCMP TKIP group=CCMP TKIP psk="hasło" } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi