Shouces Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam, poszukuję ENV do uboota 780mhz na UHD. Mój tuner niestety wisi na napisie boot więc podejrzewam, że przy programowaniu NOR wyleciało env... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam, poszukuję ENV do uboota 780mhz na UHD. Mój tuner niestety wisi na napisie boot więc podejrzewam, że przy programowaniu NOR wyleciało env... a reaguje na zmiany miejsca startu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Nie, wisi na boot ale mogę wykonać update z pendriva :) Uboota wrzuciłem ale jest niestety tak samo także pozostało tylko env :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Proszę uhd_env.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zmienić nazwę na update.img i w takiej postaci zapodać do tunera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Przekonwertować. Tak samo jak dla 5800xx, Można skorzystać z paczki z ubootem dla 5800xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Tuner ruszył, dziękuję za pomoc :) Dziwna sprawa bo wgrałem tylko image do NOR, ściągnąłem z opkg (przez pilota) skórkę infinityhd, paczkę picon tux oraz freeplayer. Oprócz tego nic nie robiłem z czystym image (nawet nie zmieniłem nic w opcjach). Zrestartowałem tuner z pilota i po tym już się nie podniósł :) Tyle razy już wrzucałem softy i nigdy w taki sposób nie straciłem env... Zachciało mi się wgrać zapasowy soft bo normalnie tuner startuje z pendriva... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krempla Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W trakcie ostatniej aktualizacji systemu na wyświetlaczu mam tylko NOR i NFS, nic poza tym. Potrzebuję plik env, czy może ktoś mi pomóc? Czy w tym pliku env będzie również mac? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tak, MAC jest również w ENV. Ja niestety musiałem wrzucić ENV od uboota freebox'a bo po miesiącu użytkowania tego, który podał TUX zorientowałem się, że nie mam w ogóle możliwości startu z NOR :D Było tylko hdd 1 2 3 i usb a b. Po dograniu ENV freebox'a ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 ENV to sprawa dowolna :) Jak coś z tego zakresu daję należy to traktować testowo/poglądowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frankk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Taki jakiś znalazłem , który używałem uhd88_env.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi