Gość carolef Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jak w temacie. Szukam nowej baterii bo stara ledwo zipie. Jaką firmę polecacie? Mam budżet max 100. Macie jakieś doswiadczenia z ogniwami do tego laptopa? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Osobiście polecam markę Mitsu. Na allegro są. Cenowo dobre a jakościowo rewelacyjne. Mam taką 2 lata, lapek używany codziennie i ubytek pojemności jakieś 5%. Wykonanie jak fabryczne, podejrzewam że to oemy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A enestara? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Obawiam się że wszystko co ma "star" w nazwie to szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja tylko dodam, że jeżeli chcesz kupić barterię to: [*]Jak dla siebie to nie oszczędzaj - głupi kupuje kilka razy; [*]Jak na handel - kup cokolwiek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Właśnie zamówiłem wcześniej tego enestara na allegeo. Cóż, zobaczymy. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odświerzę wątek - może komuś się przyda. Tak więc po roku ten enestar nadaje się na śmietnik. Komputer na niej pracuje może z 5 minut. Od dziś mam polecane mitsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To jak już robimy reklamę firmie, to się dołączę: Jak na razie mnie też mitsu nie zawiodło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 potwierdzam opinie o mitsu. 3 lata intensywnej eksploatacji i 90% pojemnosci. Praca w pelnych cyklach ladowania. wszystko co ma star w nazwie to piece of shit jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi