tux Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Foreca → Plugin Foreca to nic innego, jak pogodynka pokazująca w sposób graficzny aktualną prognozę pogody dla wybranego kraju i miasta na najbliższe 7 dni plugin_foreca.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Wersja 3.0.9. Coś tam poprawiono. Najbardziej zauważalne dla mnie, to w końcu polskie litery w nazwach miast - cała lista w UTF-8. plug_foreca.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ja tylko dodam, że od 16.08.2013 jest na serwerze ta wersja dostępna z PPanel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie wiem jak wersja z PPanels, ale wersja z G2 RC1 była bez tłumaczenia. Plik po był, ale nie było mo. W mojej wersji jest komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Leci do poprawki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi