Marcin Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Skopiowałem sobie na dysk filmy w mp4 i są bardzo nie płynne. Na kompie odtwarzanie idzie równo. Co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 GST czy eplayer3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A no właśnie. Szukałem i nie wiem jak zmienić odtwarzacz. W iptv wiem gdzie się zmienia w ogólnie w systemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Freeplayer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi