kiso Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Cześć, wpadł mi w ręce pilot URC-8060. Chciałbym go powiązać z GOS ale nie daje rady :( czy ktoś miał może doświadczenie z tym urządzeniem? będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wpisz mu kody jednego z pilotów w GOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 @tux masz na myśli: 1. "tryb uczenia się" czyli programuje przycisk po przycisku celując pilotem z GOS w stronę pilota uniwersalnego? 2. czy coś prostszego w postaci jakiegoś czterocyfrowego kodu? bo jak robię opcje nr 1 to nie łapie mi tych przycisków z pilota dekoderowego (pilot nbox i pilot dsi87), ale jak programuje tak przyciski z tv (samsung) to bez problemu wszystko łapie... co do opcji nr 2 to skąd wygrzebać taki kod bo w oryginalnej instrukcji nie ma tych urządzeń :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Z całym szacunkiem - widziałeś instrukcje na WWW od tego pilota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 tak, tylko tak jak napisałem wcześniej gotowych 4 cyfrowych kodów dla adb tam nie podali a tryb uczenia się nie działa z tym pilotem adb :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 tak, tylko tak jak napisałem wcześniej gotowych 4 cyfrowych kodów dla adb tam nie podali a tryb uczenia się nie działa z tym pilotem adb :( Może są tam kody od GM Triplex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 tak, tylko tak jak napisałem wcześniej gotowych 4 cyfrowych kodów dla adb tam nie podali a tryb uczenia się nie działa z tym pilotem adb :( Może są tam kody od GM Triplex niestety kodów do GM Triplex tez tam nie podali :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Poszukaj Fergusona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Poszukaj Fergusona :) Ferguson jest, ale 0 reakcji :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To moze nie ten :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 jest tylko 1 kod dotyczący fergusona w sekcji dekodery satelitarne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 coś źle robisz, ja mam starszy model pilota allinone i na pewno poprawnie programuje przyciski od pilota nki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiso Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 coś źle robisz, ja mam starszy model pilota allinone i na pewno poprawnie programuje przyciski od pilota nki. wszystko robię tak jak jest napisane w instrukcji i pilot od tv (samsung) programuje się bez żadnych problemow... próbowałem zczytać sygnał z pilotów dołączonych do nbox'a, dsi87 i uhd88 - bez rezultatów :( wyczytałem na necie, że adb jakoś zrobiło tak żeby łatwo nie można było wyłapać sygnału pilotem uniwersalnym i może ten pilot sobie z tym nie radzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi