tux Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Permanent Clock → Zegar na ekranie telewizora plugin_permanent_clock.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam, czy jest możliwość zabawy czcionką w zegarze ? szukałem jakiegoś info ale nic nie widziałem, nawet na stronie autora .. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinO Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam, czy jest możliwość zabawy czcionką w zegarze ? szukałem jakiegoś info ale nic nie widziałem, nawet na stronie autora .. Pozdrawiam. Dopisz sobie sekcję graficzna z pluginu do swojej skórki i tam juz bedziesz mógł zmienić sobie font na taki jaki obsługuje twój skin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zlewek Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 czy ktoś wie gdzie zapisują się współrzędne położenia zegara? Chciałbym podmienić ten plik przy ponownej instalacji, zeby nie klikać pilotem co piksel ustawiając miejsce na ekranie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Być może w pliku settings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 w pliku /etc/enigma2/settings linie: config.plugins.PermanentClock.position_x=1153 config.plugins.PermanentClock.position_y=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Można przypisać klawisz pilota do włączania i wyłączania zegara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wNuk Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Odświeżę temat, czy ta wtyczka jest może pod VU+/MIPS32EL, brakuje mi jej. Może ktoś zechciałby ją dostaosować, przepisać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi