314TeR Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Walczyłem dziś z mapą klawiszy dla oryginalnego pilota od ESI-88. Przytrzymywałem dłużej klawisz Power i za którymś razem obskoczyłem green screen. Log w załączniku, może coś z niego odczytacie. enigma2_crash_1411950889.log.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 action -> StandbyActions power leave standby Traceback (most recent call last): File "./plugin.py", line 135, in CEC_Standby AttributeError: 'function' object has no attribute 'timer2' Na moje oko GS-a powoduje CEC. Wyłączenie CEC również skutkuje GS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Niestety dostałem to tylko raz i to z TV/monitorem jakiego nie używam na co dzień w zestawieniu z ESI. Skoro to CEC, to chyba nie ma sensu dalej tego analizować... CEC działa czasami jak chce... jak nie uda mi się wywołać powtórzeń GS to nie ma co sobie nim zaprzątać głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi