Gość mjack73 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam Po wykonaniu najnowszej aktualizacji tuner wstał normalnie. Następnie zakutalizowałem listę kanałów - restart jest OK. chciałem dograc picony więc zainstalowałem restart i tuner za każdym razem zatrzymuje się na komunikacie F520. Myślałem że coś się wysypało więc zrobiłem ponowne wgranie systemu poszło -OK- po resecie znowu F520. Co to może oznaczać czyżby kondenasatory.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie F520 a FS20. To w w przypadku wyświetlacza LED oznacza "Rec FS Test". Partycja Records nie została poprawnie odmnotowana i ma błędy (reboot -f było ??), więc ruszyło sprawdzanie. Jeżeli partycja jest w ext2 to może zająć nawet 40 min - zależy od rozmiaru dysku. Musisz poczekać do FS21 (OK) albo FS22 (Error). W drugim przypadku czeka Cię ręczne skanowanie dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mjack73 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzięki już włączam skanowanie ☺ A czy znajdę gdzieś rozpiskę z tymi komunikatami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 FS1x FS2x FS3x I tak: 1 → System FS 2 → Records FS 3 → Data FS x: 0 → start testu 1 → test OK 2 → test nie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A czy znajdę gdzieś rozpiskę z tymi komunikatami? /etc/init.d/gsysfscheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mjack73 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za wszystko. Tuner już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi