Gość BosBros Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam-mam problem-chcę przypisać klawisz OK tak jak jest bez wgrania Assign Buttona-po jego naciśnięciu-OK-żeby być na oglądanym kanale-w pluginie nie ma takiej opcji.Czy odpowiedzialny za to jest plik keymap.xml? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ustawienia Użytkownika w menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BosBros Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 posiadam najnowsza graterlię i nie wiem gdzie tego szukać,podpowie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Po pierwsze piszesz NAJNOWSZĄ :) ale release czy test? Po drugie, zainstalowałeś z opkg assignbutton? W terminalu: opkg update && opkg install enigma2-plugin-assignbutton - 0.2.8 W linii TEST jest już manager pakietów dostępny z pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam-mam problem-chcę przypisać klawisz OK tak jak jest bez wgrania Assign Buttona-po jego naciśnięciu-OK-żeby być na oglądanym kanale-w pluginie nie ma takiej opcji.Czy odpowiedzialny za to jest plik keymap.xml? :) Jako ten co grzebie w kodzie AB może w końcu się odezwę: Nie wiem czy ta funkcja działa razem z AB, ale przede wszystkim to nie wiem o co chodzi. OK u mnie od zawsze otwierało listę kanałów... Jeżeli w pluginie nie ma opcji ... to trzeba ją dopisać :P A po zainstalowaniu AB za działanie pilota dpowiedzialny jest AB i keymap.xml, gdzie zdefiniowane jest to, czego AB nie obsługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BosBros Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 W Assign Buttonie wybrałem opcję "Lista usług", bo tak zostało przetłumaczone angielskie "Service list".Dzięki mickey za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi