Gość Quell Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak ogarnąć te przyciski od frontu bo nie za bardzo wiem. Mam dwa te same boxy 5800 BZZB w jednym przyciski działają w drugim nie. Oba mają aktualne softy po update && upgrade. Oczywiście ta sama wersja frontpanels. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak ogarnąć te przyciski od frontu bo nie za bardzo wiem. Mam dwa te same boxy 5800 BZZB w jednym przyciski działają w drugim nie. Oba mają aktualne softy po update && upgrade. Oczywiście ta sama wersja frontpanels. zrobi opkg install dev-gos --force-reinstall i napisze czy to coś dało, bo powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quell Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Działa... wielkie dzieki. Możesz mi wytłumaczyć o co chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 W repo TEST przez moment był niewłaściwy dev. Wpadłeś w to coś i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi