jomamoto Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na jednym z tunerów zniknęły mi kanały HD a właściwie jak sprawdziłem to zniknęły kanały DVB-S2. Na wszystkich transponderach pojawia się strojenie nieudane. Instalacja dobra bo podłączyłem zapasowy odbiornik i sygnał jest silny. Wygląda to na głowicę ale jeszcze się z takim objawem nie spotkałem. Zmieniłem soft na dzisiejszego Tuxa i nic nie pomogło. Kto i za ile może mi to naprawić. PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Stawiam na system zasilania ze wskazaniem na kondensatory w głowicy. Oczywiście listę kanałów wgrałeś poprawnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafciu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jeśli lista i instalacja ok, to albo kondensatory, albo głowica. Czy po twardym restarcie kanały dvb-s2 powracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jomamoto Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wysłałem do wymiany kondensatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi