Gość tarka11 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Witam!!! Czy mógłby ktoś mi pomóc w sprawie tvnu HD. Problem polega na przebijaniu wcześniejszej sceny co chwilę. Czasami nie ma problemu, a czasami jest szczególnie wieczorami in programach tvnu. Mam wgrane Openpli 8.3 z fixem. Wszystkie inne programy chodzą bez problemu. Tylko ten tvn HD. Proszę o pomoc (skype: tarka111) gg:1085158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Szczerze to ciężko coś doradzić z takim starym image , był i chyb gdzieś jest >> player2 mod j00zek , poszukaj ,ale najlepiej zmień na Graterlie OS i nie bedzie kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarka11 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 chętnie bym zmienił ale mam połączone 4 nboxy przez dwa routery i nie wiem jak je połączyć. Robił mi to przez Team vievera pewien pan z forum. Ja do tego na pewno nie dam rady zrobić. Poprawiono pisownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Napisz tutaj: ITI Corporation Sp. z o.o Wiertnicza 166 02-952 Warszawa, Polska Telefon: +48 22 4533001 Romano Fanconi Sekretarz Korporacyjny Grupy ITI tel. +41 44 2588840 romano.fanconi@itiholdings.com Agnieszka Milewska PR Grupy ITI tel. + 48 22 453 34 20 info.media@iti.pl Szczerze to sprawą TVNów już rzygam. Wybaczcie mocne słowa, ale ile może to trwać. Może jak wy, użytkownicy, zasypiecie mailami i telefonami to się coś zmieni. Nie dość, że to najgorszy transponder na całym HB (nawet Araby go nie chciały) to jeszcze zwalony do granic możliwości strumień dancyh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EcstasyxXx Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 najlepiej zmień na Graterlie OS i nie bedzie kłopotu. Dokładnie. Zmieniłem na OS2 i zero problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarka11 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jeszcze jedno. Jak był zmienił na OS2 to czy dałoby rade skopiować jakoś pliki z openpli aby dalej działało mi podział na 4 tunery??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dałoby się :) Poczytaj i dasz radę to zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarka11 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Panie tux mam pytanie. jaki BER powinien być jak największy czy jaknajniższy teraz na tvn HD ma BER:13, SNR:74 AGC: 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Przede wszystkim jaki BOX :) Mierniki w głowicach pokazują tak naprawdę co chcą :) To są zgrubne dane na zasadzie OK/nie OK. Osobna sprawa - Nie mam na liście kanałów TVNu, Polsatu, i innych tego typu. Także jestem nie obiektywny. Jak kiedyś będę robił porządki z listą kanałów i nie zapomnę to zrobię test. Osobna sprawa to to, co wyprawia się na tym transponderze. Edit: Poprawione błędy. Zjadanie liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi