Gość red Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam Właśnie dostałem kurwicy pilotowej - jest ich za dużo, młody szkodnik (syn) non stop je chowa - macie jakieś sprawdzone typy modeli pilotów uniwersalnych współpacujacych z nboxem + tv. Chyba ęe sie kupi raz a porządnie tzn jakiś logitech harmony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Tanio to Logitech Harmony 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość red Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 tux - jak to moja ŚP babcia mówiła - jesteś za biedny by kupować ujowe rzeczy jakis wyższy model - by załatwić sprawę raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Poczytaj i wybierz. Ja mam Harmony 300, bo nie potrzebuję wodotrysku. Świetnie działa z nBoxem + Monitorem LG M2762D + moim przedwzmacniaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edass Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Co prawda nie miałem nigdy 300 ale mam już kilka miesięcy 600 i jest świetna. Wcześniej miałem silvercresta z lidla i fajnego Philipsa ale nie dawały rady z nboxem za to logitech 600 to inna bajka - łatwy konfig co w przypadku makr jest bardzo ważne! Proszę pamiętać, dla dobra czytelników, o regulaminie forum. Przecinki także nie gryzą. Serdecznie pozdrawiam : o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość red Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Tak sobie przejrzałem ofertę i harmony 600 ma chyba najlepszy stosunek jakosci/możliwości do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maczb Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja też dla następnych mogę polecić niskobudżetowego logitecha 300, jednym słowem daje rade a też trochę uniwersalnych już mi się przewinęło i tylko przy nim zostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abi104 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja też mam harmony 300 fajnie leży w ręce i dobrze się sprawuje, 600-setka jest owszem wypasiona lecz jeśli masz małe dzieci to upadek pilota na podłogę może nieco sfatygować wyświetlacz LCD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość red Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mam ale są tak nauczone ze nie biora telefonów tabletów laptopów do swoich niszczycielskich lapek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Potwierdzam Harmony 300i... 4 urządzenia pod sobą daje sobie rade świetnie... instalacja banalna, jestem po ponad godzinnej pierwszej probie :) proponuje być blisko źródła światła na początek ;) zanim intuicyjnie załapiemy klawisze... Mod Poprawiono błędy... proszę zwrócić uwagę na pisownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi