Gość kumcio Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Cześć, Mam problem na Graterii 2.1 po paru minutach dostaję komunikat "Dostrajanie nieudane..." Czym to może być spowodowane? Kondensatory? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie można ich wykluczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Już nie raz miałem informacje, że przy ledwo zipiącym boxie inne IMAGE działa. My okroiliśmy ile się dało cały system. Skutkuje to mniejszą latencją w działaniu. Efektem ubocznym jest niewyrabianie się odbiorników źle przerobionych oraz "na wylocie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EscobarPL Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Też tak miałem wczoraj po ostatnim upgradzie. Pomogło wgranie image od nowa. tux sugerował, że padły kondensatory na głowicy, ale spróbowałem wgrać image od nowa i pomogło. Na razie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Zawsze zakładam, że jak ktoś pisze o tym co tutaj jest poruszone to IMAGE + miejsce na rootfs jest sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EscobarPL Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Masz rację, tak powinno być, ale wiesz, że zawsze z ciężkim sercem instaluje się image od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja to ostatni raz robiłem w sierpniu 2013 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi