stiopa Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) OpenWRT Luci najnowszy obraz na F@st 2704 link : https://downloads.openwrt.org/releases/22.03.0/targets/bcm63xx/generic/openwrt-22.03.0-bcm63xx-generic-sagem_fast-2704-v2-squashfs-cfe.bin Jeżeli ma ktoś doświadczenie w tym temacie proszę o pomoc. Na razie udało mi się oczywiście z pomocą innego kolegi który zna routery i OpenWRT utworzyć połączenie lan , pracuje jako swatach w mojej sieci , zaktualizowałem i zainstalowałem odpowiednie pakiety z SSH. Edytowane 1 Października 2022 przez stiopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Czy aby Aero2 nie ma konieczności logowania się do sieci i to co jedną godzinę? Dopytuję się bowiem tak kiedyś było. Co do samego połączenia to jeżeli OpenWRT znajdzie modem to powinna się znaleźć odpowiednia opcja do stworzenia połączenia. Ponadto, jeżeli nic nie pozmieniali to będą tam też gotowe schematy połączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi