Gość marcino24 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Wrzuciłem dzisiaj film w formacie .mkv. Nbox czyta go ale jak go uruchomię to czarne tło. Zauważyłem jeszcze że wyświetla dziwną rozdzielczość 1280x54424. Film jest w 720p i x264. Jest jakaś alternatywa dla systemowego odtwarzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 720p, to w właściwie 1280x720 a po zmianie proporcji na kinowe (2.35:1) daje to 1280x544 właśnie, o czym poinformował nbox dodając jeszcze, że są 24 klatki na sekudę (pewnie 23.976, ale tego nie podaje). Alternatywa: MediaPlayer, MediaPlayer2, FreePlayer ... pewnie coś się jeszcze znajdzie. Ale jak nie odtwarza, to pewie brak kodeków a na to wymiana odtwarzacza nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcino24 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A da sie jakoś te kodeki dograć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Poczekaj na zakończenie testów z gałęzi TEST - wtedy pojawią się w Release albo bierz udział w testach. Tylko tutaj UWAGA - TEST to TEST - może wywalić nawet system na Boxie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcino24 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Powiedzcie mi jak wygląda sprawa mkvów na GOS 2.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi