Gość skot200 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 witam ,jak pobrać listę rictera z tego forum dla dreamboxa hd ?może jakiś link z listą?bo nie mam opcji pobierania z pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Kolego temat wyżej masz listy i linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 @richter supportuje jedynie Graterlia OS. Wyjątek to prywatna decyzja kolegi @richter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmm18 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Szkoda, że Richter nie supportuje już E2 pod DM. Jego listy były najlepsze. Bez dwóch zdań. Bardzo mi ich brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanm Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 @mmm18; Jest cały topic o tym na forum możesz poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość geshu Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja napisałem do kolegi od list i podesłał mi link do tego co mnie interesowało - warto spróbować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi