Gość bastek6 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam jak w temacie chciałbym podpiąć dysk zew pod USB, i oglądać filmy. Niestety nbox nie widzi plików na dysku. Domyślam się że potrzebował bym sformatować dysk na ext2, ext3 itp. Ja mam dysk Fat 32 i NTFS i nie chciał bym go formatować (za dużo kopiowania na PC) Czy nie ma jakiegoś pluginu który by obsługiwał moje partycje albo jakiegoś innego sposobu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Rozumiem że dysk był podmontowany ręcznie? W DreamExplorer też jest niewidoczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bastek6 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 tak ręcznie, dysk był widoczny obie partycje, ale pliki już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Niedługo poprawka co do montowania urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bastek6 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 super w takim razie czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość L00Kass Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja dodam, że zdalnie podmontowane udziały w sieci domowej działają OK. Nigdy nie sprawdzałem wpinać się choćby pendrivem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi