matzg Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 @adrian154845 Pytanie raczej nie do nas tylko do ludzi którzy ten soft stworzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ja już grożę palcem :) Ile z tych kanałów na liście jest 100% legalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LESZEK75 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Chciałbym dodać do listy stream kamerkę z mojej starówki http://bohemazamosc.pl/o-nas/zamosc/kamerki-internetowe/ ,mógłby mi ktoś podać gotowy link do wlejenia w listę mi to jakoś nie wychodzi. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dlaczego prosisz o gotowca, a nie o pomoc jak dodać ? Taka uwaga na przyszłość... A odnośnie samego linku z kamerką to nie jest to stream wideo tylko "zlepek" jpeg (nie da się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Postanowiłem sprawdzić problem z GS. Niestety ale dalej występuje. Z tym, że zauważyłem zależność. Jak pobiorę listę kolegi r-r to mam GS na kanałach które mają polskie znaki w nazwie. Na wyświetlaczu nboxa na miejscu polskich znaków pokazują się "krzaczki" i następuje GS. Na kanałach bez polskich znaków tego nie ma. Ale... wgrałem listę ostatnią Twoja ręcznie poprzez edycję notepad++ i teraz nie ma GSa. Polskie znaki są na wyświetlaczu i jest wszystko ok. Ale nie wiem, dlaczego tak się dzieje na liście r-r Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jeżeli ktoś to potwierdzi, to zapewne Linux na tunerze chce UTF-8 (jak reszta systemów operacyjnych na świecie), a na liście pojawia się coś zakodowanego w WinCP (numer - tu nie pamiętam -1280?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 - IPTV_XXX (coś dla dorosłych) ;) IPTV_XXX.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz1652 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam. Czy jest możliwość dodania streamów do naszych nboxów kanałów beinsports? lub Sky sports UK? może coś z tej stronki? http://cricfree.tv/live/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dostałeś już odpowiedź... za następne powielanie tych samych pytań będę odpowiednio nagradzał % Jest to co jest... nie ma tu "koncertu życzeń"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksej Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Czy ktoś pomoże mi wyciągnąć link do iptv streamu tv Toya? http://tvtoya.pl/live Próbowałem już na różne sposoby, opisane m.in. na tym forum i nie mogę uzyskać obrazu na tunerze. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Nie da rady... stream za pomocą Microsoft Silverlight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Poland Tv IPTV - do zabawy IPTV_PL.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasan1970 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jak dołączyć plik IPTV_PL.txt, aby streamy znajdowały się w liście kanałów ? Wcześniej był taki post @mickey, ale zmienił się trochę układ plików w GOS (np. nie ma pliku system.conf czy user_list.tv). Również w Dreambox można dopisywać streamy, ale tylko pojedynczo. Nie da rady zrobić tego masowo - prawy przycisk -> IPTV oraz inne usługi streamowania -> Paste from clipboard - wyskakuje komunikat "Zaimportowano 0 serwisy IPTV ze schowka". Ponieważ matzg bardzo dba, żeby była tu zawsze aktualna lista kanałów IPTV (dzięki za to), to mała podpowiedź dla osób korzystających z list kanałów richtera: [*]do pliku /etc/sysconfig/system.conf dopisujemy: user_list=first (lub user_list=last) [*]po aktualizacji list, dopisać do pliku /etc/enigma2/user_list.tv: #SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "streamIPTV.txt" ORDER BY bouquet [*]kiedy matzg podrzuci nam aktualną listę kanałów na forum to wrzucamy ją na tuner do folderu /etc/enigma2 jako plik streamIPTV.txt Tyle pracy to tylko za pierwszym razem, później tylko wykonujemy krok 3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasan1970 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 O, teraz poszło. Dzięki. A jak można przerobić kanały zapisane w formie .m3u na akceptowane przez Dreambox tak jak to uczyniłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dużo by pisać ...wykorzystałem wtyczkę "IPTV-List-Updater" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Poland Tv IPTV - do zabawy (rtmp:) IPTV_PL.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 WebTV-IPTV update Webtv List_German Webtv List_BeIN sport Webtv List_XXX Webtv_List_German.zip Webtv_List_BeIN_sport.zip Webtv_List_XXX.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terrazo Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Mam takie pytanie mam kamerę IP która umożliwia przesyłanie strumienia po lanie czy tam necie. I chciałbym dodać ją sobie do swojej listy kanałów ;) Ale napotkałem na problem mianowicie jak wpisuję adres do VLC w kompie to strumień normalnie jest odtwarzany po LAN a jak dodam ten adres strumienia do listy kanałów mam czarny obraz. Adres ma postać: rtsp://IP_ADDRESS_CAMERA:554/11 Używam Graterlia OS na tunku BSLA. Kanał dodaję za pomocą DreamSet Name: Camera_test Type: 4097 (Stream type) Flag: 1 ID: 0 Extra attribute1: 0 Extra attribute2: 0 URL: rtsp://192.168.1.14:554/11 I niestety mam czarny obraz. Czy można sprawdzić w jakiś sposób dlaczego nie chodzi ten stream na tunku ?? EDIT: Odpowiem sobie sam ;) problemem jest WMV niestety nbox tego nie obsługuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Stream BBC i FILMY Rozpakuj userbouquet Enigma2 BBC i FILMY ftp kopię do : / etc / Enigma2 i restart enigma. userbouquet.BBC__MOVIES.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam, chciałbym wyciągnąć streamy ze strony telewizjada.net i dodać do listy kanałów. Proszę o podpowiedź jak to zrobić bo z urlherlperem nie dałem rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 nie da się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 -BEin SK Arena LIG Sport -Portugal_IPTV ftp kopię do : / etc / Enigma2 i restart enigma. userbouquet.favourites.zip userbouquet.Portugal_IPTV.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 -BEin SK Arena LIG Sport -Portugal_IPTV userbouquet.Mix_IPTV.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pecet.pl Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 chciałbym zablokować dostęp do kanałów dla dorosłych w telewizjada- dostęp po podaniu hasła. Czy jest to możliwe? mogę liczyć na małą pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 chodzi o plugin IPTVPlayer? Sam host nie ma blokady, możesz włączyć pin na cały plugin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 A ja mam pytanie czy da sie wyciagnac linki z aplikacji androida. A dokladnie chodzi o aplikacje Mobdro.apk. Wysłane z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Setting Enigma2 IPTV Mixed Channel Europa userbouquet.iptv.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Setting Enigma2 IPTV Total IPTV channels all languages userbouquet.favourites.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mix M3U Playlist iptv Mix full ByDamir i inne m3u iptv_Mix_full_ByDamir_m3u.zip iptv_England.zip iptv_Francja.zip iptv_Germany.zip iptv_Hiszpania.zip iptv_Italia.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Setting Enigma2 IPTV userbouquet.iptv for E2-test: userbouquet.iptv.niki123.tv userbouquet.iptv2587.tv userbouquet.iptv.10452.tv userbouquet.iptv3234.tv userbouquet.iptv_for_E2-test.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 M3U Playlist - test IPTV_m3u_TV_channelsIPTV_m3u_Music_Playlist IPTV_m3u_TV_channels.zip IPTV_m3u_Music_Playlist.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 IPTV_playlist_090616 iptv all channels italy 09.06.2016.M3u iptv_channels_TT.m3u userbouquet.favourites.tv tv_channels_85850.m3u tv_channels_vw5aikMut2.m3u tv_channels_star7arab.m3u tv_channels_pablito.m3u tv_channels_oud.m3u tv_channels_nihad.m3u tv_channels_nigeria.m3u tv_channels_8vwIUbwlcj.m3u tv_channels_horn.m3u tv_channels_tarik1.m3u tv_channels_fares.m3u tv_channels_infcmp.m3u tv_channels_italia1.m3u tv_channels_random1.m3u tv_channels_One564.m3u tv_channels_leo1.m3u tv_channels_xavier.m3u tv_channels_abdelazeez.m3u tv_channels_satici.m3u tv_channels_DE191.m3u tv_channels_ES191.m3u tv_channels_bbc_uk191.m3u tv_channels_tindara.m3u tv_channels_VoEp2lOg9H.m3u tv_channels_annemarie.m3u iptv all channels nederland 09.06.2016.m3u iptv all channels germani 09.06.2016.M3u iptv_playlist-09062016.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam, wgrałem GOS Image, doinstalowałem multiframework, mimo to nie działają mi streamy z poziomu listy kanałów. Co trzeba jeszcze doinstalować by to ruszyło? Dodam, że lista ze streamami działa na zamrożonym GOS. Edit: Po ostatniej aktualizacji Gos wersja release dekoder zaczął czytać liste ze streamami, odtwarza obraz i dźwięk , jednak transmisja nie jest płynna tylko rwana, na drugim takim samym dekoderze z zamrożonym GOS działa płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 English Language Channels IPTV (UK) UK-CHS-090916s@m.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 English Language Channels IPTV (UK) UK.m3u_2.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 English Language Channels IPTV (UK) ponad 500 kanałów jak na razie działa OK , jeden z lepszych prog. do odtwarzania streamu : http://forum.xunil.pl/index.php?topic=3183.0 English_Language_Channels_IPTV.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 English Language Channels IPTV (UK) UK-CHS-131016.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Channels IPTV Spain channels IPTV.m3u France channels IPTV.m3u ADULTRI_IPTV.m3u ADULTRI_IPTV.zip France_channels_IPTV.zip Spain_channels_IPTV.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Channels IPTV IPTV_UK_19.10.2016.m3u IPTV_Spain_19.10.2016.m3u IPTV_Poland_Hungary_Czech_19.10.2016.m3u IPTV_UK_19.10.2016.zip IPTV_Spain_19.10.2016.zip IPTV_Poland_Hungary_Czech_19.10.2016.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Channels IPTV IPTV_XXX_living.zip IPTV_USA_20.10.2016.zip IPTV_UK_20.10.2016.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Channels IPTV ad2 IPTV_Hot_Club_20.10.2016.zip IPTV_Poland_20.10.2016.zip IPTV_UK3_20.10.2016.zip IPTV_Sport_Channels_20.10.2016.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Channels IPTV Bein_Sport_21.10.2016.zip UK_21.10.2016.zip ADULT_2_21.10.2016.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foniu2 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dzięki richter[/member] za Twój wkład zrobionych streamów, ale oczywiście pytanie? Czy wy też tak macie że przy odtwarzaniu przez "Potplayer" jakiegokolwiek streama po ok 30sek zwiecha. To samo dotyczy się IPTV i wtyczki w nim LocalMedia. Wygląda to tak samo jak "Potplayer", czyli ok 30sek i stop, ponowne odtworzenie tego samego sterama i znów tak samo ok 30sek i tak w kółko. Myślę że taka szybkość neta wystarczy, klik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Channels IPTV IPTV_Adult_27.10.2016.zip IPTV_World_Sports_Channels_27.10.2016.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Channels IPTV POLAND.m3u.zip GERMANY.m3u.zip PORTUGAL.m3u.zip USA.m3u.zip UK.m3u.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi