Gość luckrz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 czytam i czytam ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, a więc mam nadzieje że ktoś na nie odpowie z góry dzięki więc do pytania które brzmi: mam wrażenie że na Graterlia2 dla ABD 5800xx bardzo długo wgrywa system po wyłączeniu tunera z prądu tak jak by za każdym razem wgrywał jakieś klucze i nie chodzi mi tu o pierwsze wgranie image do tunerka tylko za każdym razem, czego nie było w Graterlia1??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co takiego masz na wyświetlaczu jak myśli? I takie pytanie dodatkowe - czy zamykasz system przed wyjęciem wtyczki czy od razu wyjmujesz wtyczkę z gniazka energetycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luckrz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Robię jak zawsze power na pilocie potem wyłączam listwę a pisze dokładnie to co w załączniku i trwa kilka minut za nim cokolwiek załapie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czy ten screen nie jest wklejony nie w tą stronę? Czy tam jest FS3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luckrz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 nie :) tak mi wyświetla naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luckrz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ale faktycznie jak odwrócić to tak by było ale wyświetla tak jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pierwszy raz widzę jak wyświetla się to odwrotnie :) Jeżeli to FS3 oznacza to jedno - sprawdzam dysk - tuner wyłączono nieprawidłowo - czytaj - nie zamknięto systemu tylko wyjęto wtyczkę z gniazdka lub tuner zawiesił się tak, że tylko pozostała wtyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luckrz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 czyli jak go wyłączać prawidłowo aby się to nie wyświetlało bo zawsze tak robiłem a dzieje się to na G2 a jak wgrywam G1 to jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ponieważ tylko G2 ma test systemu plików. Tak powinno być zawsze, ale ktoś kiedyś wymyślił, że nie trzeba. Cóż... Zaloguj się do terminala i wpisz halt albo użyj odpowiedniej funkcji w PPanel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi