ozhrfhlufq Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam Panów Moje pytanie jest bardzo proste. Gdzie można pobrać najnowszą wersje wraz z najnowszymi poprawkami? Pobierałem już wersję 2.0.0-RC1 nand. Jednak mój problem polegał na tym, że ta wersja nie chciała się połączyć po lanie z netem. Próbowałem wgrać stery pod wifi jednak poległem i system nie chciał się uruchomić po resecie dekodera. Musiałem wrócić do Graterlia OpenPLi 1.0.4. która działa mi bez problemów. Czekam i przeglądam tematy ale po każdej aktualizacji jest tylko wzmianka o niej do pobrania online. Bardzo proszę o wrzucenie ostatecznej wersji do pobieralni wraz z dedykowanymi sterownikami pod wifi tak jak to mam miejsce w przypadku Graterli 1.0.4. Pozdrawiam wszystkich którzy nad tym pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Aktualizacja tylko przez NET. Obecna wersja to RC2-1 (03.01.2014). Jak jest problem z połączeniem z netem to należy dojść gdzie jest ten problem a nie szukać kolejnych IMAGE/System Core. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozhrfhlufq Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Naprawdę to taki duży problem by rzucić system w ostatniej wersji z ostatnimi poprawkami? Trudno poczekam jeszcze ;) Szacunek za włożony trud i poświęcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 My już nie generujemy kolejnych obrazów. Po to właśnie przeszliśmy na OPKG. Raz wgrywasz i aktualizujesz. Nowe System Core będzie tylko jak już się nie da za nic na świecie uaktualnić tego co jest teraz poprzez OPKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Aktualizujesz przez opkg. Nie z pozycji dekodera. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 opkg upgrade przy użyciu np. putty. Mi się udało. Ps. Pozdro dla tuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 opkg update → aktualizacja opkg opkg upgrade → aktualizacja systemu Na przyszłość - jest FAQ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozhrfhlufq Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Po całodniowych trudach i ja jestem właścicielem nowej Graterli. Przesyłam dotację na piwko i innych zachęcam do wspierania drużyny tuxa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi