Gość 5alive Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzień dobry, Chciałbym się zapytać o możliwość przewijania podczas nagrywania z timera materiału, ustawiam sobie timer na wiadomości 19.30 przychodzę do domu o 19.40 i chciałbym cofnąć materiał do początku, oczywiście podczas nagrywania tego samego materiału. Na nebuli v2, działało to ok, tutaj tux się pojawia lub wyrzuca, i do przodu nie chce się przewinąć, cofać czasem można a czasem nie. Dekoder to ADB5800bsla Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 [*]Odtwarzasz z Timera czy używasz PTS i cofasz? [*]Czego używasz do przewijania na pilocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5alive Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wciskam play na pilocie, wyświetla mi się lista nagrań, a następnie wybieram materiał który aktualnie się nagrywa, nie ważne czy z timera czy manualnie zacznę nagrywanie. Oglądać go mogę ale przewijać już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pzewijasz: skokowo → 1,4,7 -- 3,6,9 prawie płynnie :) → kursory lewo/prawo (te obok OK), klawisze przewijania służą do skakania po znacznikach (był opis na forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5alive Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Owszem, jak materiał się nagra i nagrywanie zatrzyma, to tak działa. Chodzi mi o operację na tym samym pliku co się nagrywa aktualnie i nagrywanie wciąż trwa i zapisuje do tego samego pliku. Na G1 są pasy (do tyłu cofanie w miarę działa) a na G2-- wyskakuje tux i dekoder się zawiesza... pingwing chodzi, czasem działa jak nacisnę 1x i odczekam chwilę to się nie pojawi tux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 U mnie tego efektu nie ma. Jedyne co to nie należy szybko naciskać klawiszy na pilocie. U mnie czasem robi to różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5alive Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nie można by było tego jakoś poprawić jak w image PKT ?? nebula v2 badz hyperion v3 Chodzi o to ze nawet nagrywając 2 filmy, mogę jeden z nagrania oglądać, przewijać itd na image pkt. Można by było poprawić to w G2 ??. Generalnie G2 o niebo lepiej działa, ale żeby można było poprawić te nagrywanie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kilkukrotnie (albo i więcej razy) pisałem - wrócimy do E2 jak połatamy system. Każdy łańcuch jest tak trwały jak jego najsłabsze ogniwo. dlatego zaczeliśmy teraz od podstawy - Linux dla SH4. Jak to zacznie działać jak powinno to zajmiemy się dokładniej E2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi