Gość Quell Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam, Testuje sobie Graterlie 1 finalną wersję ale mam taki przypadek. Otóż przy próbie wgrania listy z E2 PPanel wyswietla komunikat: Parametr jest niewłaściwy. Czy w tej wersji nie można wgrać listy Richera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Cytuję z http://openpli.xunil.pl/index.php/Graterlia_OpenPLi Z dniem 30.10.2013 kończymy oficjalnie support dla tej wersji IMAGE. Od dnia 30.10.2013 nie będzie już żadnch aktualizacji i nie będzie można pobrać dodatków do systemu. Dodatki będą dostępne jako sobna paczka do ręcznej instalacjina systemie. W tym miejscu zachęcamy do instalacji IMAGE Graterlia OS 2.x.x - tylko Graterlia OS będzie rozwijany i aktualizowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quell Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam, tak, oczywiście przeczytałem informacje o zakończeniu wsparcia dla wersji 1 ale w tym samym miejscu jest opis, który mówi, że listy kanałów można aktualizować z E2 PPanel...tymczasem nie można bo jest jakiś błąd :) stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Opis jest ogólny i z czasów G1 :) Cenna uwaga - poprawię tekst. EDIT tux: poprawiłem - jak jest jeszcze jakaś nieścisłość - zgłaszajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quell Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Daruję sobie już tą G1... Nowa, to nowa tylko dlaczego przy pierwszym "odpalananiu" jest grafika pilota Dremboxa? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Prosta odpowiedź → nikomu nie chciało się zrobić innej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi