Gość lexs5 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 richter będzie może wersja Graterlia_2.0.0-RC1 z dodatkami na tuner ADB2850ST ? bez dodatków moge zrobić, nie mam takiego modelu i nie sprawdzę. r-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Te dodatki są pod G1. Wersje pod G2 są w OPKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lexs5 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 richter będzie może wersja Graterlia_2.0.0-RC1 z dodatkami na tuner ADB2850ST ? bez dodatków moge zrobić, nie mam takiego modelu i nie sprawdzę. r-r OK to zrób jak możesz ja sprawdzę. Wersja R-Drive dla 2850 Graterlia_1.0.4.Final działa właśnie testuje, jedynie mam problem z pluginem dmnapi po wrzuceniu go widać we wtyczkach ale się nie uruchamia. Dzięki richter za ADB2850ST / ADB2849STR-Drive dla Graterlia_2.0.0-RC1 fajnie ze dodałeś skórkę moja ulubiona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A jak ten plugin zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lexs5 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ręcznie instalowałem z Graterlia_1.x.x_extension_pcak.tar za pierwszym razem nie zadziałało wyrzuciłem, spróbowałem jeszcze raz i działa :). Po tym jak richter wrzucił ADB2850ST / ADB2849STR-Drive dla Graterlia_2.0.0-RC1 to teraz siedze na tym sofcie i testuje. Jedno co zauważyłem to nie działa telewizja dvbt, trzeba coś doinstalować z opkg? Jeszcze jedno jak się zmienia bukiety kanałów w tym sofcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ...Jeszcze jedno jak się zmienia bukiety kanałów w tym sofcie? OK> BLUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lexs5 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Po wciśnięciu OK wyskakuje No plugin assigned! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Wygląda, że w systemie jest Assignbutton ale nie skonfigurowany. Wejdź do konfiguracji pilota i ustaw przypisanie klawisza OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lexs5 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 mickey dzięki jeszcze pozostaje sprawa dvbt nie działa na tunerze 2850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Nie mam 28xx to nie mam jak sprawdzić :) DVB-T na 5800xx udało się uruchomić dzieki @tequila. Może tu ktoś coś podpowie - logi, testy i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi