steinjar Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Witam Czy można wgrać do Vu+ Zero V2, firmware Graterlia dla Vu+ Zero i będzie działać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Tak będzie. OS sam wykryje odpowiednią wersje tunera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steinjar Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Dzięki za odpowiedź. Spróbowałem ale niestety po wgraniu standardowym sposobem system stoi na ekranie startowym ? . Próbowałem jeszcze wgrać oryginalny soft i po nim jeszcze raz Graterlie niestety ten sam objaw. Inne softy np. oryginalny, Open ATV działają bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Którą wersję wgrałeś Core czy E2GUI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steinjar Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Próbowałem jedną i drugą efekt ten sam. Dodam jeszcze że mam dwa boxy i na obu jest to samo. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Jest to dość ciekawe ale podejrzewam gdzie leży problem. Odezwij się do mnie na PW, coś poradzimy. Podejrzewam problem z wyborem sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Po wielu godzinach ustaleń przyczyn i dużej pomocy @steinjar udało się poprawić wsady dla Vu Zero v2. Wsady znajdziecie tuaj: https://graterlia.tv/index.php/Pobierz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steinjar Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jak będzie kiedyś jeszcze coś do przetestowania na Vu Zero v2 to zawsze służę pomocą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi