Gość s6s Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 czym się różnią poszczególne paczki dla poszczególnych modeli/firm, pewnie kernelem wraz z wkompilowanymi sterownikami dla określonych komponentów hardware'owych oraz /boot/audio.elf i video.elf (dla "karty graficznej" i dźwiekowej danego sprzętu)? A czy jeszcze czymś? Pytam bo zastanawiam się czy mogę sobie sam dostosować Graterlię 2 (którą uważam za SUPER OS z Enigmą chyba najlepszy na "rynku"!) do innego typu dekodera, o prawie tym samym CPU zresztą co ma ESI88... PS. Przepraszam z góry jeżeli w nie odpowiednim dziale o to pytam lecz naprawdę nie wiem gdzie (IMHO powinno się to stworzyć dodatkowy dział dekoderowy pt. "INNE") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dodatkowo poprawki pod tuner danego boxa, parametry w rcS, specyficzne pluginy i inne. Za dużo by pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s6s Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 a na GM990 nie dałoby się jakoś przenieść obrazu przeznaczonego na ESI88? To chyba pokrewny tuner...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nawet jeżeli to wykonalne (pewnie tak) to póki nie mam tunera i nie widzę co on robi to przy pomocy forum czy komunikatora to zajmie nam to z 5 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi