Marcin Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam. Wiem, że można zrobić coś takiego ale najpierw trzeba zapałzować a następnie wcisnąć play i można przewijać to co się oglądało ale jak to zrobić by za każdym razem uruchamiało się to w automacie tak jak jest to na dekoderach PVR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Doinstalować PTS albo poczekać na G2 Final. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Czy to jest najnowsza wersja? http://forum.xunil.pl/index.php?topic=133.msg5039#msg5039 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Szczerze napiszę, że nie wiem. W G1 i G2 test jest w PPanel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ale ja niestety nie mam G1 ani G2 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 To sobie wgraj i potem się pytaj. Forum dotyczy chyba graterili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja tylko dodam, że niedługo G2 RC1. Rewolucja na Maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 To sobie wgraj i potem się pytaj. Forum dotyczy chyba graterili? A gdzie tak jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 W sumie jakby napisać....Forum jest podstroną xunil.pl a na nim jest http://openpli.xunil.pl a niedługo http://graterlia.xunil.pl Po zawartości forum też można domyśleć się jaki soft tu jest wspierany :) G1 wywodzi się z Freebox mod by tux, który wywodzi się z freebox. G2 jest kompilacją od w sumie zera. Forum powstało by supportować freebox mod by tux i Graterlia. Freebox również supportujemy ale nie na poziomie całego softu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 A ja mam freeboxa :) Edit: sorki, mam Openpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 U mnie też masz OpenPLi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Mam coś takiego "Openpli mod by tux" Nie wiem czy dobrze pamietam ale tam coś było 8.2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Coś takiego było. Poszukaj Permanent Timeshift w Ppanel. Zapewne w Dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nie mam tam takich możliwości wyboru. Mam obecnie skin infinityHD-nbox i jak wejdę w ustawnienia to nie mam dodatków i nie wiem co to jest ppanel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin.petrus Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Naciśnij niebieski przycisk na pilocie i znajdziesz tam E2 PPanel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 @djmarco83 Nie sądzisz że czas na zmianę...? @marcin.petrus Kol djmarco83 ma czysty Freebox wiec nie będzie miał PPanels a E2 Menager... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dokładnie mam własnie E2 manager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Mnie zmyliło to: Mam coś takiego "Openpli mod by tux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 No bo takie info dostałem jak kupowałem dekoder. Powiedziano mi ze takie oprogramowanie jest tam wgrane. Ale jednak wynika inaczej. No nic. No ale przecież można to wgrać do mojego dekodera. Może ktoś podesłać aktualna wersje? P.S. Jak będzie g2 finał to zapewne sobie wgram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 RC1 jest planowane już w ciągu godzin. UWAGA - Do RC1 będzie upd do final bez konieczności wgrywania wszystkiego od nowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lexs5 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Już nie moge się doczekać na wersje RC1 mam nadzieje że będzie też na 2850 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi