Gość lamer69 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Hej, czy istnieje możliwość wymuszenia aktualizacji listy kanałów by richter? Może pokrótce przedstawię w czym leży problem: Po wrzuceniu Graterlia 1 i aktualizacji listy okazało się, że część kanałów ma stare nazwy. Długo się nie zastanawiając wykonałem skan satelity, czego skutkiem na liście kanałów w pewnych miejscach jest, a w zasadzie było <n/a>. Próba aktualizacji listy z ppanelu kończy się komunikatem, że sumy kontrolne są zgodne i mam aktualną listę ??? Aktualnie wyczyściłem listę dreameditem i dalej to samo... Podejrzewam, że zmiana/usunięcie sum kontrolnych pozwoliłaby na wymuszenie aktualizacji - gdzie ich szukać? Ewentualnie jak inaczej wymusić aktualizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Zmień sumę kontrolną w /etc/sysconfig W wolnej chwili dodamy opcję w G2 od wymuszenia instalacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lamer69 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Super! Dzięki tux za szybką odpowiedź. Lista przywrócona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi