Gość spine Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 witam jak w temacie przed momentem zrobiłem ręcznie aktualizację listy z poziomu menu wszystko niby przebiegło poprawnie ale jest problem nie ma listy ulubionych jest ona pusta chcę wgrac jeszcze raz ów listę z poziomu menu ale mam komunikat że posiadam już najnowszą i nie jest to konieczne mam wersje systemu 1.0.3 o co może chodzić ? mogę prosić o najnowszą listę Richtera na PW wrzuciłbym ją sobie przez ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 pilotem: -OK -Ulubione -strzałką na dół lub do góry 1x powinny pokazać się zbiory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spine Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 :) tyle to wiem naprawdę ale u mnie jest lista ulubione wchodze w nią i nie ma żadnych wpisów - jest pusta wgrałem teraz na szybko coś innego - zaraz spróbuję ponownie załadować Twoją (bo ta Twoja to zdecydowanie najlepsza) .... no to ta inna pierwsza lepsza z forum laki się załadowała ale że mi nie pasuję to znowu z menu chce załadować Twoją i oczywiście mam komunikat że mam już najnowsza zainstalowaną - no to już jest z lekka dziwne :) bo wgrane jest zupełnie coś innego gdzie znajdę wpis z informacją dla aktualizacji jaką mam wersje listy ? może skasuje ten wpis ręcznie i spróbuje załadować ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 /etc/ppanels/packages Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spine Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 w tym folderze mam tylko pliczek który jest od skina (infinity HD) nic poza tym pod tym adresem nie ma ;/ jakieś inne pomysły ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Masz listę na PW ,ale jest chyba jakiś błąd ,albo coś z serwerem ,sprawdzę. Już działa serwer i z PPanel OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spine Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 dzięki wielkie już działa ale dreamset w wersji 267 nie dał rady dopiero wersja 239 ogarnęła temat i załadowała listę Pozdr ciekawe czy to tylko u mnie tak żle wgrało czy coś faktycznie na serwerze było nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Poprwione na serwerze. Listy same się aktualizują o godzinie 15 i o godzne 01. Jak jest podobny problem napiszcie na nbox@xunil.pl → szybciej odbiore mail niż poczytam forum :) Na komuniatorze też mnie nie ma jak pracuję nad czymś. Dzisiaj to totlne porządki na Devel - można uznać, że przygotowanie do sprzątania IMAGE z błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi