jurekk Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Bardzo często zdarza się ,że ja próbuję wejść na forum mam komunikat -- Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later -- . Następne wejście jest już bez problemowe. Mój system to WinXP , Firefox oraz Neostrada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tak bywa. Nie często ale bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jak będzie zrzuta na mocny serwer to problemu nie będzie. Teraz mamy serwer taki na jaki mnie stać po dobrowolnych datkach. Tzeba pamiętać o tym, że generujemy też bardzo dyży rych FTP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi