tomiss Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Witam, Wiem że temat był już poruszany w dziale sh4, ale chciałbym nieco odświeżyć temat na nowszej, lepszej platformie. Lubię słuchać radia na swoim tunerku i dodałem do listy radiowej dwa strumienie radia internetowego, ale niestety podczas próby odtworzenia tuner jakby wogóle nie widział tych strumieni na liście, wyświetlane są jako "<n/a>". Próbowałem zmienić typ strumieni ale jedyne co udało się zrobić to tylko to że były widoczne na liście, bez odtwarzania. Dla testu zainstalowałem jeden z konkurencyjnych systemów i tam działa wszystko prawidłowo. Ale mimo wszystko wolę zostać przy starej dobrej graterli ? Czy ktoś już próbował rozwiązać podobny problem ? Czy jest szansa że może to ja źle coś wpisałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Wyjaśnieniem problemu jest ta informacja ze strony głównej: 01.12.2020 → Porzucenie wsparcia dla GStreamer + enigma2-plugin-mediaservice Ta wtyczka jest niestety potrzeba do odtwarzania strumieni z sieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 23 godziny temu, mickey napisał: Wyjaśnieniem problemu jest ta informacja ze strony głównej: 01.12.2020 → Porzucenie wsparcia dla GStreamer + enigma2-plugin-mediaservice Ta wtyczka jest niestety potrzeba do odtwarzania strumieni z sieci ? Dzięki za odpowiedź, to wszystko wyjaśnia. Mimo wszystko chętnie bym spróbował ją uruchomić u siebie, oczywiście na własną odpowiedzialność, wiedząc że może to spowodować niestabilność systemu itp, itd ? W związku z powyższym, może ktoś posiada w swoim prywatnym archiwum tę wtyczkę i mógłby się nią podzielić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel223 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 W dniu 11.05.2021 o 12:04, mickey napisał: Wyjaśnieniem problemu jest ta informacja ze strony głównej: 01.12.2020 → Porzucenie wsparcia dla GStreamer + enigma2-plugin-mediaservice Ta wtyczka jest niestety potrzeba do odtwarzania strumieni z sieci ? Dzięki Ci dobry człowieku, tego potrzebowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 W dniu 12.05.2021 o 11:17, tomiss napisał: Dzięki za odpowiedź, to wszystko wyjaśnia. Mimo wszystko chętnie bym spróbował ją uruchomić u siebie, oczywiście na własną odpowiedzialność, wiedząc że może to spowodować niestabilność systemu itp, itd ? W związku z powyższym, może ktoś posiada w swoim prywatnym archiwum tę wtyczkę i mógłby się nią podzielić ?? Poszukaj OpenPLi 8.0 dla swojego tunera i spróbuj z niego wyciągnąć tą wtyczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi