Krzysiek_Gdansk Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Po wgraniu Graterlia 2 i uruchomieniu pojawiają się 4 kreseczki pionowe na wyświetlaczu, co to może być ? Jak sprawdzić jaki mam u-boot ? Nie mam żadnych kabli do dekodera (ITI-5008S). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A a TV co sie pojawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Dla mnie to klasyka: wywalony uboot w konsekwencji wywalonego zasilania. Przy duzym szczęściu ten uwalony uboot komunikuje sie przez debug. Czas na remont puki można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Chyba, że użytkownik ma obrz na TV i kreski a wyświetlaczu. Wtedy użytkownik zapomniał ustawić rodzaj wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Gdansk Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 TV działa bez problemu. Wyświetlacz ustawiony na VFD... Pare godzin temu dostałem tuner z openpli i wyświetlacz był ok. tutaj kupiłem Link usunięto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Gdansk Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 OK przestawiłem na LED i jest ok ;) Teraz mnie wkurza, że mam STARS TV jako kanał startowy ;) EDIT tux: Nie piszemy posta pod postem - jest opcja modyfikuj. Następnym razem 10% ostrzeżenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 A to już można sobie samemu ustawić :) Trochę poczytać, może poszukać i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Gdansk Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Bardzo dziękuję. Kanał startowy przestawiony i jeszcze jedna sprawa. Jak ustawić aby pod przyciskiem Home na pilocie był wybrany kanał np. MiniMini+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Tego tak łatwo nie zrobisz. Możesz próbować poprzez polecenie wget i dodanie skryptu. Potem ten skryp przypisać do klawisza. Przy czym to w G1. W G2 takiego fjuczera nie będzie póki co. Będą inaczej skonfigurowane klawisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi