Facet Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Dlaczego ten oscam 11691 nie działa?? Są jakieś extra wymagania dla niego??? oscam cycec 11684 działa jak należy. Oscam cycec 11687 również. Wczoraj wrzuciłem tego 11691 i nic, nie uruchamia się. Od razu dodam że atrybuty jak zawsze zmieniłem na 755. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 A czy OSCam z naszego REPO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Facet Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 oscam-CyCeC+11691-sh4 z sat4all, ale jutro sprawdzę w tutejszym bo nie mam teraz dojścia do nBoxa. Ale poprzednie z sat4all zawsze dzialały. Jutro dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Nie wiem czy działały czy nie. Wiem, że w GOS wgranie czegokolwiek z zewnątrz może grozić między innymi tym co obserwujesz. Stąd GOS ma swoje repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Facet Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Już wszystko działa. Rzecz dość dziwna bo w nazwie pliku oscam-CyCeC+11691-sh4, CyCeC zmieniłem na małe litery, na cycec i działa!! A coś mnie podkusiło to zmienić bo poprzednie wszystkie mam małymi literami w nazwie. I już ok jest wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi