yetixxxx Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Witam, czy wasz system jest dostępny na ITI-2851S? Jeśli tak, to czy mógłbym prosić o jakieś wskazówki? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Czasy SH4 to już czasy zamierzchłe. Pamiętam, że działało to na 2850 i 2849. Modelu 2851 nie pamiętam. Podstawowe pytnie - czy masz przerobionego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yetixxxx Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Sęk właśnie w tym że nie, a chciałbym zmienić mu soft W zasadzie są to chyba bliźniacze modele (instrukcja jednakowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Jak uda Ci się go przerobić to można wrócić do tematu. Bez przeróbki nie wgrasz żadnego innego softu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yetixxxx Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 A mogę chociaż prosić o jakieś wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Przykro mi, że my tutaj zajmujemy się wyłącznie sprawami software. Hardware to już nie my. Kiedyś takimi zadaniami zajmowały się osoby dostępne np. na allegro lub olx. Jak jest teraz - niestety nie mam pojęcia, ponieważ od kilku lat użytkuję tylko MIPS32EL i ARM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lishoo Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam, szukaj czegoś takiego https://allegro.pl/oferta/przerobka-dekoderow-iti-2849-2850-2851-na-enigma2-7896601966 Po przerobieniu możesz wgrać dowolny soft w tym Graterlie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi