DJWeed Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Witam, Czy jest dostępna wersja multiboot dla Zgemma H7S? Chciałbym wgrać do slot4. Pzdr. DJWeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Tak jak nie ma dla innego tunera tak i dla tego nie ma. Nie przewidujemy tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Jak napisał @tux: nie przewidujemy, co znaczy, że nie będzie takiej wersji, którą można "automagicznie" dodać do multiboot, i przełączać sobie z pilota. Ale dla chcącego nic trudnego, obraz GOS podobnie jak Hyperiona można sobie podmnotować pod jakimś Ubuntu, przepakować do osobnych plików kernel i rootfs, zmodyfikować partycję startową na H7S i odpalać (u mnie tak działa, chociaż już nie pamiętam kiedy coś innego niż GOS odpalałem) ... ale NIE podam więcej szczegółów, bo jak coś zrobisz źle, to będzie na mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi