cooltronic Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Jakie są repozytoria projektu dla nbox 5800? Mam dekoder BSKA z dyskiem, otrzymałem oprogramowanie z bardzo starymi repozytoriami w plikach konfiguracyjnych i nigdzie nie mogę znaleźć adresów, a chciałbym wykonać aktualizację oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Proponuję wgrać od nowa. Aktualizacja na 99% nie przejdzie poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooltronic Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Wgrywać wersję NAND czy ROOTFS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Pytanie - gdzie wgrywa? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lishoo Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Z doświadczenia polecam ROOTFS możesz wtedy dograć wszystko bez uwalenia systemu, e2iPlayer i YouTube działa w najnowszych wersjach po dograniu paru plików, na NAND trzeba liczyć się z brakiem miejsca, chyba że ma działać tylko do telewizji to NAND wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Napisz coś więcej na temat rootfs. LinuxMint- jak zainstalować na pena ten obraz . Jakiś przewodnik do rootfs na linux lub Win. Edytowane 22 Listopada 2020 przez stiopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi