Gość intsys Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Gdzie i jak wpisać polecenie montowania udziału NFS żeby działo się to automatyczne po restarcie tunera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 W zakładce sieć w menu tunera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość intsys Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 :) A na to nie wpadłem. Za to sporo poczytałem o NFS i nauczyłem się to obsługiwać z poziomu konsoli :) Zastanawiałem sie czy może do fstab nie wpisać komendy montowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 W tunerze sat jest trochę ograniczeń i nie pamiętam, czy na 100% z fstab poleci. Z poziomu tunera o tyle lepiej, że możesz z poziomu pilota włączyć/wyłączyć dan udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi