Gość carolef Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Nie wiem czy dobrze to nazywam, ale chodzi mi to taki wskaźnik w lewym górnym rogu ekranu, gdy system "pracuje". Mam BSLA i ESI-88. Na esi jest to takie kółko kręcące się a w BSLA mam animacje pingwinka. Co zrobić, by w BSLA też było takie kółko. Ten pingwinek mi się nie podoba niestety ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Zmienic sobie spinner. Na forum masz plugin do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 To kręcące się kółko to spinner o nazwie "web", ale zamiast instalować plugin, to wystarczy wrzucić tą paczkę. Daj znać czy działa. sys_spinner.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 To kręcące się kółko to spinner o nazwie "web", ale zamiast instalować plugin, to wystarczy wrzucić tą paczkę. Daj znać czy działa. Działa ;] Dzięki chłopaki - zawsze można na Was liczyć. Dzięki temu na tym forum nie boję się zadać pytania ;] Pozdrawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi