ktosiek Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @tux mógłbyś przypomnieć w którym piku dokonać zmiany mhz dla cpu w dekoderze sagecom esi88. Jak możesz to podaj tez jaką max częstotliwość ustawić oczywiście na własne ryzyko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Szukaj na forum. Było ? Osobiście nie mam SH4 od przeszło 3 lat. Niestety nie pamiętam. Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowin666 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Miałem ustawione chyba na 550 i działał bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 U siebie mam 650 i też działa ? tylko nakleiłem dodatkowe radiatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 A plik konfiguracyjny znajduje się w: /etc/sysconfig/cpufreq.conf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi