mariuszba1 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam wszystkich forumowiczów, nie wiem czy wiecie ale IPTV został odsnieżony, wrzucam linka no i może ktoś tam może odezwie się do admina żeby podjął kroki odnośnie polskich streamów. https://www.facebook.com/pg/e2iStream/posts/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Uprzejmie informuję, iż to, co podałeś, bazuje na kodzie samsamsam[/member]. Nas w Graterlia zupełnie nie interesuje to, czy i jakie zgody posiada osoba, która wydała ten fork. Jeżeli autor tego forka będzie chciał współpracy z Graterlia to się do nas odezwie. Ja osobiście nie napiszę nawet słowa w tej sprawie. Za dużo zdrowia kosztowała mnie współpraca z autorem wersji, na której bazuje obecna. Nie dodam też tej wtyczki do naszego release, dopóki autor/autorzy nie odezwą się sami i nie uda się ustalić zasad, na jakich wtyczka może znaleźć się w Graterlia. Prawdopodobnie nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś, ale z doświadczenia popartego wieloletnią już obecnością w świecie softów dla tunerów DVBx wiem, iż jest to jedyna poprawna odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi