lokode Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam. Zarejestrowałem się w GOS Premium. Zainstalowałem zgodnie z instrukcję. Niestety, trochę za dużo zabawy z tunerem i musiałem wgrać system na nowo. Jaka jest procedura na ponowne wgranie GOS Premium na tym samym tunerze? Hasło jednorazowe było... jednorazowe :/ Założyłem nowy wątek, bo nigdzie nie widziałem opisanej procedury. Pozdrawiam, T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Wchodzisz tutaj: https://premium.graterlia.xunil.pl/index.php Czytasz na dole i.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokode Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (facepalm) Dziękuję. Chyba za długo dzisiaj przebywam przed ekranami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Każdemu się zdarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi