scorpion Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Proszę o pomoc. Musiałem postawić na nowo graterlię na VU+zero . Chcę wgrać repozytorium premium, wklejam odpowiedni kod z maila i dostaję info Błąd! Autoryzacja nie powiodła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Czy wykonałeś czynności tutaj: https://premium.graterlia.xunil.pl/recovery.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 zrobiłem recovery i poszło bez problemu. Dziękuję za pomoc i zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 to chyna przechwaliłem, dostaję komunikat =/etc/default/gosfunctions: linia 35: 599 Błąd szyny sleep 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Czasem się pojawi. Jeszcze nie wiem dlaczego i tyczy się tylko ZERO oraz i55. Natomiast nie grozi to niczym. U mnie na i55 szło OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Czasem się pojawi. Jeszcze nie wiem dlaczego i tyczy się tylko ZERO oraz i55. Natomiast nie grozi to niczym. U mnie na i55 szło OK. Czekać aż pójdzie dalej czy od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 regbox pracuje dalej i spokojnie poczekać. Chyba, że u Ciebie jest coś zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 przeleciały 2 pół kreski trwało to długo ale poszło prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ufff :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi